Collaboration with women association of Tamara

Amoukanama has started a partnerschip with the women association of Tamara, Island of Fotoba. First project: start an ecological soap production initiative and small gardens for food production.

Na een lange periode van uitwisseling, kan Amoukanama eindelijk beginnen met het steunen van een andere associatie in Guinee. Sinds een aantal jaren zijn we in contact met de gemeenschap Tamara op het eiland Fotoba. Dankzij financiële steun van Stad Waregem, kunnen we de vrouwenassociatie de kans geven om hun eigen zeepproductie op te starten. We kijken al uit naar het resultaat! Daarnaast werken we ook verder om tuintjes te starten op ons terrein op Tamara in samenwerking met deze inspirerende vrouwen!

Bedankt nogmaals Stad Waregem en vooral ook Mr Bangoura die zich elke dag onvermoeibaar inzet voor zijn gemeenschap.

~

Après une longue période d’échange, Amoukanama peut enfin commencer à soutenir une autre association en Guinée. Depuis plusieurs années nous sommes en contact avec la communauté Tamara sur l’île de Fotoba. Grâce au soutien financier de la ville de Waregem, nous pouvons donner à l’association de femmes la possibilité de démarrer sa propre production de savon. On attend déjà le résultat avec impatience ! De plus, nous continuons également à travailler pour démarrer des jardins sur notre terrain sur Tamara en collaboration avec ces femmes inspirantes !

Merci encore une fois Stad Waregem et surtout Mr Bangoura qui travaille sans relâche chaque jour pour sa communauté.

~

After a long period of exchange, Amoukanama can finally start supporting another association in Guinea. For several years we have been in contact with the Tamara community on the island of Fotoba. Thanks to financial support from the city of Waregem, we can give the women’s association the opportunity to start their own soap production. We are already looking forward to the result! In addition, we are also continuing to work to start gardens on our property on Tamara in collaboration with these inspiring women!

Thank you once again Stad Waregem and especially Mr Bangoura who works tirelessly every day for his community.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: