Support from Takatuka Foundation

Goed nieuws! Amoukanama heeft financiële steun ontvangen van de Nederlandse #Takatukafoundation om een onderwijsprogramma op te starten voor de acrobaten van Amoukanama in Guinee. Zo kunnen we nu elke dag Franse of Engelse les aanbieden en op het einde van 2021 een internationale stage organiseren met ervaren acrobatie lesgevers uit Frankrijk.

Dit kan een enorme verandering betekenen voor hun toekomst en we zijn dankbaar dat we met dit positief bericht 2021 kunnen beginnen.

Bonnes nouvelles! Amoukanama a reçu le soutien financier de la fondation néerlandaise #TakatukaFoundation pour démarrer un programme d’éducation pour les acrobates d’Amoukanama en Guinée. Par exemple, nous pouvons désormais proposer des cours de français ou d’anglais tous les jours et organiser un stage international fin 2021 avec des professeurs d’acrobatie expérimentés de France.Cela pourrait signifier un énorme changement pour leur avenir et nous sommes reconnaissants de pouvoir commencer 2021 avec ce message positif.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: