Covid 19 in Conakry

Dankzij steun van Wereldhuis West-Vlaanderen, konden wij deze week met een kleine steun veel betekenen voor de gemeenschap van de acrobaten. Vandaag konden we de eerste 50 zakken in Matam, de buurt van de acrobaten verdelen. Er volgen zo nog 150 zakken in andere wijken. Daarnaast helpen we ook lokale ziekenhuizen om zich met voldoende basis materiaal uit te rusten.

Een welgemeende dankjewel ๐Ÿ’•๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿพ๐ŸŒบ aan het Wereldhuis West-Vlaanderen voor deze steun. Het is de eerste keer dat een artistieke organisatie dit kan bijdragen aan de gemeenschap. Op een moment dat het meer dan nodig is voor vele families, kunnen we hen allemaal bedanken voor de vele jaren dat zij ook geholpen hebben met de artiesten… Meer dan een simpel ‘uitdelen’ was dit meer een ‘terug geven’ aan de gemeenschap die al zo veel voor ons gedaan heeft. Met de hoop dat we als organisatie en als gemeenschap blijven verder groeien en elkaar blijven helpen met de mooie sociale waarden van de Guineese cultuur….

Een extra dankjewel aan de verhalenverteller Moussa Doumbouya aka “Petit Tonton” van organisatie Koumakan die ons hier bij helpt!

Verschillende media kanalen waren aanwezig vandaag. Hier een kleine impressie van DV communication:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: