Benefiet event Ingelmunster

Binnenkort is het terug zo ver.. We komen samen om te sporten, lekker pasta te eten en te genieten van een acrobatische show en live percussie.

Voor de derde keer op rij organiseert vzw Wanyuri de benefietactie Power-Up voor Kameroen en deze keer zullen wij samenwerken met hen! ’s Ochtends kan je tussen 9 uur en 12 uur komen sporten in de sporthal van Ingelmunster (€ 10) en in de namiddag serveren we verschillende soorten pasta’s met heerlijke sauzen (ook vegetarisch) in de Cultuurfabriek in Ingelmunster (€15) p.p. Dit terwijl je begeleid wordt door de klanken van de percussie instrumenten van Guinee en een stuk van de nieuwe creatie van de groep acrobaten van Amoukanama te zien krijgt… (combi ticket 20 euro)

Nieuwsgierig?

Kom op zondag 29 september ’s ochtends mee sporten met ons energiek team ! Deuren gaan open om 8u30 in de Sporthal Ingelmunster (Bollewerpstraat 92, Ingelmunster)

VOORLOPIG TIJDSROOSTER:

*Volwassenen*
9u00-9u45: Power Zumba
9u50-10u35: Power-Up HIIT
10u40-11u25: Power-Up BodyFlex
11u30-12u Afrikaanse zumba.

Tickets: 10 euro voor 3 uur sportplezier!

*Kinderen*
9u00-12u00: Kinder Circus Initiatie: Heb je altijd al willen jongleren? Of met een eenwieler rijden? Of acrobatie leren? De circus artiesten van Amoukanama komen het je graag leren…

Tickets: 5 euro per Kind.

Er is mogelijkheid om te douchen.

Na het sporten kun je genieten van een korte wandeling naar de cultuurfabriek voor een lekker en gezonde pasta of je komt gewoon af voor een maaltijd.

De deuren van de *PASTA BAR* gaan open vanaf 12u in de cultuurfabriek in Ingelmunster (Kortrijkstraat 4). Er worden ook verfrissende en smaakvolle cocktails verkocht ten voordeel van de projecten.
Er is ook een live Afro-Show Percussie en Circus optreden van de group

Tickets: 15 euro

Alle opbrengst worden verdeeld tussen Wanyuri projecten in Kameroen en vzw Amoukanama projecten in Guinee.

https://wanyuri.org/
https://amoukanama.org/

Tickets verkrijgbaar op voorverkoop via sunjo@wanyuri.org of amoukanama224@gmail.com of door een berichtje te sturen naar onze Facebookpagina. Via onderstaand formulier kan ook (link tickets). Of gewoon persoonlijk kan ook 🙂

Hopelijk zien we jullie allemaal talrijk op zondag 29 september! Na het sporten en eten kan er dan nagenoten worden op de kermis op het marktplein…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: