Geodesic Dome

We hebben besloten over het type constructie van onze school. Na veel zoeken, offertes aanvragen, ingenieurs spreken, vergelijken etc. hebben we voor een geodesic dome gekozen bij Shelter Structures. Dit met een diameter van 30m en een hoogte van 11m. We zien er naar uit om samen met hen te werken aan een de opbouw van een veilige structuur voor de circusschool. Nu moeten we nog werken aan een spantenstructuur om luchtacrobatie te kunnen beoefenen.

We willen hierbij ook Ingenieurs Zonder Grenzen bedanken die ons sterk begeleiden in het constructieproces van de school.

Meer nieuws volgt…

logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: