Terrein Amoukanama

Onze reis naar Guinee zit erop. We hebben ons hard ingezet om in de jungle van Conakry kleine stappen te zetten naar de verwezenlijking van de Circusschool. Zo is Amoukanama nu een officiële artistieke associatie in Guinee . We hebben ook een enthousiast team samengesteld van mensen die we kunnen vertrouwen. En we hebben Mr. Bangoura ontmoet! Iemand die gemotiveerd is om samen met ons aan het project te werken en zijn land verkocht heeft aan het project om daar te kunnen bouwen! Dus zo hebben we de mensen van Tamara ontmoet, een eiland net naast Conakry.

Het was een letterlijk ‘bloed, zweet en tranen’ (de trainingen daar brengen nogal eens accidenten met zich mee) maar we zijn er rijker door terug gekomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: